KURV0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
SOMETHING OLD
IS COMING
SAY HELLO
TO VILHELM
Flemming Lassen.
FLEMMING LASSEN

Arkitekt Flemming Lassen (1902-1984) var modernist, og han var med til at føre funktionalismen til Danmark. Flemming Lassen arbejdede tæt sammen med Arne Jacobsen på flere prisvindende projekter, men har opnået størst international anerkendelse for sine møbler, der er blevet solgt til rekordpriser på auktioner verden over.

BY LASSEN INTRODUCERER VILHELM

– en relancering af Flemming Lassens sofa fra 1935. Sofaen har by Lassen opkaldt efter Flemming Lassens far, skiltemaler Hans Vilhelm Lassen. Vilhelm er en smuk polstret sofa med plads til 3 personer. Sofaens bløde kurver og stramme udtryk er et typisk kendetegn for Flemming Lassens streg. Den danske arkitekt havde en evne til at balancere mellem minimalisme og det voluminøse, og hans formsprog udfordrede branchen – Flemming Lassen var en visionær modernist og hans arkitektur og møbeldesign var forud for sin tid!

Sofaens runde hjørner giver møblet en perfekt afslutning og mulighed for at placere den midt i et lokale. De runde hjørner inviterer til et flow og et liv omkring sofaen og set bagfra, tager den flotte herre Vilhelm sig også rigtig godt ud. Ryg og armlæn er forsynet med 24 små knapper, en smuk og uhøjtidelig detalje, som giver sofaen ekstra charme.

DANMARKS DYRESTE SOFA

Sofaen blev tegnet og produceret samme år som hans ikoniske lænestol Den Trætte Mand. Ligesom Den Trætte Mand ejer rekorden som den dyreste lænestol nogensinde solgt på auktion i Danmark, ejer denne sofa en lignende titel. I 2018 blev den solgt ved et hammerslag på 610.000 kr., og med et enkelt slag blev sofaen den dyreste sofa solgt på auktion i Danmark. Der er stor interesse for Flemming Lassens design i ind- og udland. Verden over bliver der holdt skarpt øje med den danske arkitekt, og hans møbler er i utrolig høj kurs,

Vilhelm har vundet den prestigefyldte German Design Award 2021 i kategorien – Excellent Product Design.

Sofaen udføres i by Lassens egen stof og læderkolelktion der består af udvalgte tekstiler fra Kvadrat og læder fra Camo Læder. Viste model er by Lassens signatursofa med Bouclé tekstil i farven Sacho Zero 001 og med knapper i Vegetalæder.

Det er muligt at kombinere to forskellige tekstiler eller farver på sofaen. Vælge knapper i en anden farve eller i læder som vist. Sædepuden er bygget op af pocketfjedre med en lagdelt skumpolstering for en fast og stabil siddekomfort.

Benere er udført i kernetræ og leveres i enten sæbebehandlet eg eller røget eg.

PRISER FRA: kr. 44.999,- TIL 124.995,-. Viste model med læderknapper: 47.499,

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér