KURV0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
AW18 nye designs

AW18 nye designs

By Lassen grundlægger og designer, Søren Lassen, deler Mogens Lassens nørdede tilgang til matematiske ligninger, grafiske linjer og minimalistiske udtryk og nyder, når de stringente, firkantede profiler møder de afrundede kurver. Forkærlighed for dansk håndværk er ligeledes gået i arv, og faktisk er det Søren Lassens fabrik i Holstebro, som siden begyndelsen af 1990erne har produceret kollektionen, for på den måde at opretholde den gedigne kvalitet.
Kubus T

Kubus T

Fyrfadsstagen, Kubus T, føjes nu endelig til familien af stager, og sørger for hygge og lys langt ind i de mørkere efterårsaftener. Vælg den rå brunerede kobber, som over tid vil patinere smukt, de klassiske pulverlakerede Kubus-farver eller den smukke, blanke nikkel-version, som er varm og unik i sin glød.
Kubus Bowl Centerpieces

Kubus Bowl Centerpieces

Kubus Bowl Centerpieces, som kommer i en lille og en stor version, minder formmæssigt om Kubus Bowl, men er lavere i designet. Med en halvkugle placeret i den kvadratiske kube er nyheden helt oplagt til dekorative blomsteropsatser, frugt eller madvarer på middagsbordet.
Kubus Bowl mini

Kubus Bowl mini

Søren Lassen designet den perfekte værtindegave, nemlig en miniature-udgave af Kubus Bowl, som med sine kun 7 cm ideel til salt og peber, smykker og accesories eller til planters spæde stadie.
Sheepskin Espresso

Sheepskin Espresso

Selvom Flemming Lassens overpolstrede lænestol, Den Trætte Mand, blev tegnet til Snedkerlaugets Møbeludstilling i 1935, bevæger den sig stadig ubesværet i feltet mellem det moderne og det tidløse. De bamsede, voluminøse former polstres til denne sæson i en særlig mættet espresso-farvet lammeskind og i tekstilet
Lassen Chair

Lassen Chair

Den overpolstrede stol er stærkt inspireret af en tegning fra arkitekt Flemming Lassens hånd, fortolket af de to yngre designere Magnus Sangild og Marianne Viktor. De to fandt i gemmerne en gammel original stregtegning af, hvad der synes at være en lænestol og efter års skitseringer, videreudviklinger og renderinger blev resultatet Lassen Chair. Det glemte møbel blev således trukket frem i lyset, tiden var moden og by Lassen tog en chance - med overvældende succes og efterspørgsel til følge.
MY OWN CHAIR I COLLINE

MY OWN CHAIR I COLLINE

My Own Chair, Flemming Lassens ikoniske lænestol fra 1938, blev originalt kun lavet i én enkelt udgave. Først blev den dengang kontroversielle, fremsynede lænestol udstillet på Snedkerlaugets Møbeludstilling og senere blev det den foretrukne stol for alle familiens medlemmer i Lassens private hjem. By Lassen lancerede My Own Chair i forbindelse med stolens 80 års jubilæum og relancerer den nu endelig i en helt tung, sort version. Kvadrat tekstilet, Colline, klæder ikke blot lænestolens kurvede former, men enhver nordisk, lys indretning, som trænger til kant og karakter.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér