ss18 nye designs

ss18 nye designs

Det handler om samvær og kvalitetstid med dem, der står os nær, om at fokusere på nuet og optimere rammerne for de store og små øjeblikke. By Lassens SS18 kollektion er inspireret af det uhøjtidelige selskab, brødrene Lassens arkitektur samt farvespillet og de kunstneriske linjer på det visionære Rudolph Tegners Museum.
LASSEN CHAIR

LASSEN CHAIR

Lassen Chair er en ode og en kærlig hilsen til arkitektbrødrene Lassen, deres kompromisløse tilgang og særlige fornemmelse for detalje, kvalitet og form. I Lassen Chair forenes Flemming Lassens svaghed for organiske, bølgende og fabulerende former med Mogens Lassens sans for stringente konturer – tag plads!
Mingle IN SHEEPSKIN

Mingle IN SHEEPSKIN

Flemming Lassen ønske med Mingle, var at lave en sofa man kunne tale sammen i, og hvor komforten indbød til at man blev siddende længe og konverserede. Armlænene skulle omkranse personerne, skabe intimitet og gøre sofaen til en hyggelig siddeplads, der lægger op til den gode samtale. Mingle sofaen bliver nu lanceret i en fantastisk, eksklusiv lammeskindsversion.
kUBUS VASE LOLO

kUBUS VASE LOLO

Vasen er en naturlig og efterspurgt forlængelse af Kubus serien, som i forvejen tæller Kubus stagerne og Kubus Bowl. Stil den alene eller i et stilleben, fyld den med luftige, farvestrålende blomster for et feminint look eller lad den stå alene i al sin enkelthed og præcision.
CONEKT TILLÆGSPLADER I PEBBLE

CONEKT TILLÆGSPLADER I PEBBLE

Nu lanceres linoleumsbeklædte tillægsplader til spisebordet Conekt i de skønne douche farve pebble. Med pladerne får spisebordet et legende udtryk, som inviterer til enestående selskaber.
SILHOUETTE PRINTS

SILHOUETTE PRINTS

Udover uundværlige designprodukter til spisestuen lancerer by Lassen ligeledes serien Silhouette - en række tegninger af den upcoming illustrator Sine Jensen, som vil pryde enhver væg.
MY OWN CHAIR I COLLINE

MY OWN CHAIR I COLLINE

Remind Opslagstavle forener både form med funktion, med sin diskrete svævende metalprofil der danner rammen for vigtige papirer som invitationer, fotos og huskesedler. Små runde metalmagneter holder dine papirer på rette sted og står i kontrast til det stringente og velkendte formsprog vi kender fra både kubus og View kollektionen.
@ByLassen på Instagram