KURV0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Møbler

By Lassen grundlægger og designer, Søren Lassen, deler Mogens Lassens nørdede tilgang til matematiske ligninger, grafiske linjer og minimalistiske udtryk og nyder, når de stringente, firkantede profiler møder de afrundede kurver. Forkærlighed for dansk håndværk er ligeledes gået i arv, og faktisk er det Søren Lassens fabrik i Holstebro, som siden begyndelsen af 1990erne har produceret kollektionen, for på den måde at opretholde den ge- digne kvalitet.
Med en nærmest levende overflade, bringer Kubus i bruneret kobber en særlig karakteristika med sig og tager os tilbage til, hvor det hele startede -til de første originale Kubus lysestager lavet af Mogens Lassen i bruneret kobber i 1960” erne. Arkitekt Mogens Lassen var forud for sin tid, da han i 1962 designede Kubus stagen, som en reaktion på alt det krummelurede og overpyntede i datidens hjem. Dengang var Kubus eksklusivt forbeholdt.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér