KURV0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kubus

by Lassen Kubus stagen var det første skridt mod det du i dag kender som by Lassen. Mogens Lassen brugte en årrække på at udvikle, tegne og beregne sig frem til den helt rigtig form for den stage du i dag kender som Kubus. I 1962 var den første stage færdig og denne blev givet væk som gave. I dag er stagen et design ikon og kendt over hele verden hvor det minimalistiske og stringente design er dens kendetegn. Mogens Lassen forbeholdt sig, i starten, retten til kun at give stagen som gave til familie, venner og bekendte.

By Lassen Kubus sortimentet

Vores sortiment består at alle Kubus produkter som er på markedet. Du kan bl.a. finde den klassiske Kubus 4 stage, som mange kender, som ofte bliver givet i bryllupsgaver. Du kan også finde et sortiment af skåle og vaser som er designet efter samme principper og klare linjer som den oprindelige lysestage. Hele sortimentet kan købes i flere farver og i flere forskellige materialer. Du kan f.eks. købe nogle af vores produkter i messing, kobber eller nikkel hvis du ønsker et andet look end den klassiske sorte model. Det er også muligt at købe de forskellige modeller i farver, som sort, hvid og grå.

Husk du også kan finde alle by Lassen Frame produkter her på siden. Disse opbevaringselementer har også rødder i det oprindelige elegante designet. Ydermere kan by Lassen møbler også ses og købes her på siden. Vi gør alt for at du får historien bag vores produkter så du derfor kan mærke den danske design historie. Du har derfor også muligheden for at købe disse design ikoner så dit hjem kan få en bid af en dansk historie.

Vi ønsker dig en god oplevelse i vores butik

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér