Kurv

triangle-right
Play video
EN HYLDEST TIL MOGENS LASSEN

TWIN KOLLEKTIONEN

Twin Table er en hyldest til Mogens Lassen, som havde en kompromisløs tilgang og sans for detaljer og præcision. Det fleksible bord er inspireret af Mogens Lassens ikoniske Kubus serie, som er baseret på matematiske kalkulationer og beregnet med stor præcision. Bordets minimalistiske og kubistiske former fra Kubus kollektionen fuldender din boligindretning.

Twin Table har mange anvendelsesmuligheder. Kombiner det minimalistiske Twin Table i forskellige størrelser og farver med by Lassens overpolstrede bløde sofaer, designet af Flemming Lassen for et dynamisk udtryk. Eller brug bordet som natbord. Bordet har desuden en aftagelig og vendbar bordplade, som giver mulighed for at ændre på bordpladens farve, som giver plads til fornyelse i boligindretningen. Vælg mellem sortbejset ask/kobber, sortbejset ask/grå, eg/messing, hvid/eg eller perforeret i pulverlakeret sort/grå.

DEN NYE KLASSIKER I MODERNE INDRETNING

PRODUCERET I DANMARK

Med en ukompliceret enkelthed og en kærlig reference til skarpe, kubistiske former, er bordet Twin en klassiker i den moderne indretning. Med sin karakteristiske vendbare bordplade opfordrer Twin til individualitet og fleksibilitet.

  • Produceres bæredygtigt lokalt i Holstebro, Danmark
  • Vælg mellem fem vendbare bordplader
  • Sammensæt de tre størrelser som du vil

FØLG MED PÅ INSTAGRAM