KURV0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

by Lassen Frame reol

Opbevaringssystemet vandt i 2016 German Design Award. Du kan læse mere om prisen her (link). Det unikke design med bokse samt den kubistiske ramme og de uendelige indretningsmuligheder skabte rammen for reolens succes. Modulerne kan hænges direkte op på væggen eller de kan placeres på gulvet på en special fremstillet metal stand.

Frame-sortimentet

Framereolen kan købes i mange varianter, hvilket giver dig næsten uendelige muligheder for at designe din egen indretning. De minimalistiske linjer i designet gør reolerne nemme at tilpasse forskellige indretningstyper. Opbevaringssytemet fordre kreativitet med sine muligheder og dét giver dig frie rammer.

Frame sideboards kombinerer boksen med sin egen minimalistiske kubistiske metalstand, resulterende i et unikt og stilet fritstående møbel. Du kan derfor dekorere din stue med lige det look du ønsker. Du kan også lave en hyggelig og stilet atmosfærer ved at placere Frame reoler direkte på gulvet. Reolerne er udviklet med fokus på detaljen uden nogen form for kompromis vedrørende materialer og håndværk. Speciallavet montering tillader kabinetterne at kunne kobles sammen, både stående og hængende på væggen.

Du kan her i butikken finde sortimentet som indeholder opbevarings moduler og æsker. Æskerne benytter identiske linjer som opbevaringsmodulerne blot i en mindre skala og du kan derfor bruge disse til at opbevare smykker og andre mindre genstande. Kombiner din egen indretning og opnå det udtryk du ønsker. Reolen giver dig mulighederne og det er derfor kun fantasien som sætter grænsen.

Vi ønsker dig en god oplevelse i vores butik.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér